Het ultieme zomergevoel 😎

04 september 2023

Wat geeft jou het ultieme zomergevoel?

  • Lekker lang buiten zitten;
  • Luchtige kleding;
  • Warme wind;
  • Zwembadje in de tuin;
  • Aftersun;
  • Aardbeien eten.

Ik geniet in de zomer vooral van buiten ontbijten. De zon schijnt. Ik luister naar fluitende vogels, kijk naar de blauwe lucht, zucht eens diep en weet dan: dit wordt een mooie dag! 

Weer een mooie dag om God te prijzen!
Of de zon wel of niet schijnt, prijs Hem!

‘Ik wil de Heer altijd prijzen.
Altijd zal ik Hem loven.
Ik ben heel erg blij met de Heer.’
(Psalm 34:2-3, BB)

Kies ervoor om Hem te prijzen, net zoals David daar elke dag voor koos. Hem aanbidden door te zingen, door je werk met liefde te doen, door er te zijn voor anderen. Hem aanbidden door jezelf lief te hebben. 

‘Laat alles wat adem heeft de Heer prijzen! Halleluja!’
(Psalm 150:6, BB)

‘Ik zal U prijzen en voor U zingen.
De landen en volken zullen het horen.’
(Psalm 108:4, BB)

Je zult merken dat het ‘het ultieme zomergevoel’ jouw deel zal zijn, als je Hem vandaag prijst tijdens je bezigheden of bewust een moment op de dag neemt om Hem te prijzen. 

Ik daag je uit om deze zomer een zomer van aanbidding te maken!

Zullen we God prijzen?

‘Wij prijzen U voor wie U bent. U bent groot. Zeer te prijzen. U bent zo goed voor mij. Dank U wel. Amen.’

Om over na te denken…

  • Op welke manier ga jij vandaag God prijzen?

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?