Het mooiste cadeau is Jezus!

IWJ 13.25 [20191226]

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Het mooiste cadeau is Jezus!

Tijdens de feestdagen worden we altijd bedolven onder allerlei advertenties, aanbiedingen en reclames. Mensen vinden dat Kerst groot en majestueus gevierd moet worden. Cadeaus zijn dan heel belangrijk.

Toen ik een kind was, wachtte ik altijd ongeduldig op Kerst. Ik heb veel tijd en aandacht besteed aan mijn verlanglijstje, net zoals alle andere kinderen, denk ik.

Toch zegt de Bijbel dit: “Vandaag is in de stad waar vroeger koning David geboren is, de Messias geboren. Hij is de Redder, de Heer. Dit is voor jullie het teken [ dat het waar is wat ik zeg ]: jullie zullen een kind vinden dat in doeken is gewikkeld en in een voerbak ligt.”” (Lukas 2: 11-12)

Meer dan 2000 jaar geleden ontving de mensheid het mooiste cadeau… in een stal. Zonder glitter of glamour, zonder versiering. Het eenvoudigste en mooiste geschenk. Het grootste cadeau aller tijden is… Jezus, de Christus, de Redder van de mensheid.

Hij verliet hemel en werd mens. Hij kwam voor jou en voor mij.

Onthoud op deze Kerstdag dat alle versieringen en cadeaus nooit kunnen evenaren wat Hij voor ons heeft gedaan. Hij kwam als een mens, droeg onze straf en stierf aan dat beruchte kruis.

Jezus Christus is het mooiste en kostbaarste cadeau. Ik bid dat de vreugde van de hemel je nu vult. Gods zegen voor jou en de mensen die je dierbaar zijn. Vrolijk kerstfeest!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Laat een reactie achter