Het komt goed

IWJ 7.28-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Het komt goed

Heb je ooit gehoord hoe een moeder reageert wanneer haar kind valt en begint te huilen? Ik hou ervan om de moeder dan te horen zeggen als ze haar kind troost: “je hoeft niet te huilen, het komt wel goed.”

Je Vader zegt deze ochtend tegen jou: “Het komt goed.”

 • Zijn je kinderen op dit moment onhandelbaar? Het komt goed.
 • Is er een rekening waarvan je niet weet hoe je gaat betalen? Het komt goed.
 • Ben je bezorgd over jezelf, je kinderen of je geliefden? Het komt goed.
 • Weet je niet goed wat te doen, nu je wordt geconfronteerd met deze moeilijke beslissing die je moet nemen? Het komt goed.

Alles komt goed omdat je geweldige en goede Vader over je waakt. Hij is met jou en Hij is voor jou. Hij beschermt je, Hij rust je toe, en Hij zorgt voor jou, net zoals bij Vanessa en Aaron. Lees hier hun getuigenissen.

“God gaf me de kracht om de mensen te vergeven die me pijn hadden gedaan. Vandaag heb ik de de bladzijde omgedraaid en richt ik me met God op de toekomst. Ja, ik kan alles doen door Christus die me kracht geeft.” – Vanessa, Frankrijk

“Toen ik begon met het ontvangen van ‘Ik Wonder Jou’, ging het heel slecht met me. Ik wist dat God nog niet klaar met me was, maar ik voelde me ontmoedigd en ik wist niet hoe ik verder moest. Het ontvangen van ‘Ik Wonder Jou’ werd een groot deel van mijn herstel. God heeft de bemoediging gebruikt die ik door deze brieven heb ontvangen om me eraan te herinneren hoe waardevol we allemaal voor Hem zijn en hoe volhardend Zijn liefde voor ons is. Nu voel ik een hernieuwde visie en een doel voor mijn leven. Ik voel me vrij om samen met God te dromen over de grote dingen in het Koninkrijk!” – Aaron, Amerika.

Ik nodig je uit om vandaag te luisteren naar dit lied van Brian en Jenn Johnson van Bethel Music. Laat de Vader je hart raken.

Het komt goed, mijn vriend. Alles komt goed. Jouw God regeert ook vandaag over het hele universum en over je leven. Ontvang zijn vrede. Dat is mijn gebed voor jou vandaag.

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

6 reacties

 1. Nelly op 19 februari 2019 om 6:09 am

  Dank je voor deze bemoediging.
  Momenteel heb ik echt niet het idee dat het goed komt.
  Ik wil vertrouwen houden in God, maar het is allemaal zo uitzichtloos. ?  • Elly op 19 februari 2019 om 10:33 pm

   Beste Nelly,
   ik ken jou niet, maar God kent jou en weet waar je doorheen gaat. Ik las jouw bericht en werd erdoor geraakt. Ik neem de vrijmoedigheid om je het volgende te zeggen: wanneer God in jouw situatie is, is het miet uitzichtloos. Hij is het Licht in de duisternis, bij Hem kun je schuilen. Zijn Woord zegt dat allen die vermoeid en belast zijn, bij Hem kunnen gaan en Hij zal ze rust geven. Ik bid dat jij die rust en zekerheid in Hem vindt en dat je je vastklampt aan Zijn onoverwinnelijke rechterhand, zoals Jesaje 41:10 en 13 zegt.
   God heeft Zijn oog op jouw gericht, dwars door alle omstandigheden heen. Hij is God, bij Hem is niets onmogelijk. Ik ken jou niet, maar God kent jou en ik bid dat Hij jouw weer vertrouwen geeft in de toekomst! Het komt goed! Ik zegen jou, ik wonder jou, ik bid voor jou!
   Elly 2. Monique op 19 februari 2019 om 7:12 am

  Wow wat een woord! Dit is geen toeval. Precies wat ik nodig hebt. Ik ben God zo dankbaar voor
  Ik wonder jou team❤
  Jullie doen het super goed.
  Ben echt geïnspireerd?
  Dank U Jezus ? 3. Berdien op 19 februari 2019 om 9:13 am

  Geweldig lied bij dit stukje bemoediging!! 4. Greet Veenedaal op 19 februari 2019 om 6:23 pm

  Ik weet dat het goed komt maar af en toe is het moeilijk ,als je veel pijn hebt .Ik weet dat ik verder mag gaan in de kracht van mij heer en Heiland die ook mijn pijn aan het kruis heeft gedragen. Daarom kan ik in de kracht van mij heer door gaan al valt het soms niet altijd mee maar mijn verlosser leeft en ik houdt van hem. 5. Jaap op 20 februari 2019 om 12:04 pm

  Mooi lied en bemoediging God doet alles op Zijn tijd.Wij mensen ( ik ook) willen vaak te snel zien en ervaren.Jullie bemoediging team doen Zegenrijk Werk♥️En Nelly volhouden Misschien heb Je iemand van een Gemeente of vriend of vriendin of Mij of Ons hier.Veel Zegen en Sterkte?