Het is tweede kerstdag!

26 december 2022

Ik hoop dat je vandaag met een feestelijk gevoel wakker bent geworden! Dat je compleet zin in vandaag hebt!

Misschien ben je moe wakker geworden of heb je nog veel familiebezoekjes te gaan. Geniet in ieder geval van de zelfgemaakte huzarensalade van oma, de kerstkransjes en de chocoladepudding!

Maar deze dag kan ook een moeilijke dag voor je zijn. Je mist een geliefde enorm. Je voelt je alleen… Ik begrijp je. Dan is zo’n feestdag toch minder feestelijk dan je zou wensen.

Mag ik je bemoedigen?
Jezus zelf kwam voor jou om bij jou te zijn.
In je te wonen! Ontdek het effect van de geboorte van Jezus in jouw leven in de volgende tekst:

‘Als je gelooft dat Jezus de Redder is,
ben je een kind van God:
je bent uit God geboren.
En als je van God houdt uit Wie je geboren bent,
houd je ook van de andere mensen die uit Hem geboren zijn.1 Johannes 5:1 BB

Je bent in staat om vandaag van de mensen om je heen te houden.
En ik heb goed nieuws: daardoor kun je ook in staat zijn om van jezelf te houden.
Ik zegen je met de liefde van Jezus. Hij houdt van je, Hij is bij je! Hij ziet de omstandigheid waarin je zit. Hij weet dat je alleen bent, of dat je een hele drukke dag met mensen om je heen voor je hebt liggen. Maar één ding is zeker: Hijzelf is bij je! Hij houdt van je!
Vergeet dat vooral vandaag niet. Vier vandaag dat Hij je niet alleen heeft gelaten in dit leven.

Zullen we samen bidden?
‘Dank U voor deze bijzondere dag. Ik wil U eren en danken dat ik uit U geboren ben en andere mensen lief kan hebben. Amen.’

Op deze bijzondere dag wil ik je een bijzonder schilderij laten zien met een bijzondere boodschap speciaal voor jou. (kijktijd 2 minuten)

Klik op de link hierbij.

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?