Het is tijd voor genezing!

20200422 15.17

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Het is tijd voor genezing!

Een aantal dagen geleden heb je ik uitgedaagd om je ‘geloof aan te zetten’. Houd vast aan de God van wonderen, wat het je ook kost!

De getuigenis van Suzy over haar strijd met kanker raakte me heel erg: 

“De symptomen van de kanker waren erg duidelijk. De dokter vertelde me dat ik op God moest vertrouwen, omdat hij zelf niets meer kon doen. Ik vroeg jullie gebedsteam om voor mij te bidden en vroeg God zelf ook om mij te genezen. En dat deed Hij. De resultaten zijn duidelijk, er is geen enkel spoor meer van kanker. Ik ben sprakeloos over Gods wonderen. Ja, Hij is trouw, Hij is echt, en Hij kan alles doen. Ik ben zo blij!”

Suzy koos ervoor om op God te vertrouwen en te gaan bidden, en Hij antwoordde! De God van Abraham, Isaak en Jakob is niet veranderd!

Zo is God. Omdat jij je vertrouwen in Hem stelt, gaat Hij handelen. Hij antwoordt. Hij is zo blij met je geloof!

God is niet gestopt met wonderen doen. Hij geneest nog steeds. Ik weet zeker dat God nog steeds beweegt en geneest. Ik bid dat Hij ook in jouw leven gaat bewegen!

Ik nodig je uit om over God te zingen met dit lied van Chris McClarney: ‘God of Miracles’. 

Wees gezegend en wees genezen! In Jezus’ naam!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.