Het is nog niet te laat!

IWJ 4.30-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Het is nog niet te laat!

Laten we vandaag beginnen met een paar verzen uit de Bijbel te lezen…

“Jesaja had gezegd: De Heer zal u een teken geven. U mag kiezen: zal de schaduw [ op de zonnewijzer ] tien treden verder schuiven of tien treden teruggaan?” Hizkia had gezegd: “Het is gemakkelijk voor de schaduw om tien treden verder te schuiven. Nee, de schaduw moet weer tien treden teruggaan.” Toen bad de profeet Jesaja tot de Heer. En de Heer liet de schaduw op de zonnewijzer van [ koning ] Achaz weer tien treden teruggaan.” (2 Koningen 20:9-11)

Wat een opvallend wonder! De tijd ging achteruit…

Wat jouw project ook is, je droom, laat ‘tijd’ je niet in de weg staan. Je bent niet te oud of te jong… Er is nog steeds tijd om het wonder in handen te nemen, tijd om het bijzondere leven te leven dat God voor je heeft!

Wees blij, want het is niet te laat om:

  • Te dromen
  • Te hopen
  • Iets nieuws te beginnen
  • Ergens opnieuw aan te beginnen

Kom op! Neem die eerste stap. Plaats die eerste steen. Het is niet te laat voor jou. Wie kan je stoppen? Wie kan zeggen dat het onmogelijk is? De Heer is Degene die de tijd bepaalt, Degene die de moeilijkste situaties omdraait.

Hij is de schrijver van je leven, en Hij alleen heeft het recht om dingen tot een einde te brengen.

Wees sterk en moedig. De Meester van de tijd en van omstandigheden staat aan jouw kant!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.