Het is de tijd van doorbraak!

IWJ 6.1-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Het is de tijd van doorbraak!

Ik word het kijken naar Gods schepping nooit zat. Het is zo verbazingwekkend, zo buitengewoon, zo rijk aan kleur en schoonheid. Ik ben vooral dol op sneeuwklokjes, ik vind ze prachtig!

Stel je voor, het is het einde van de winter in een erg koud land. De bomen zijn nog steeds kaal, de aarde moet zijn witte, winterse kleding nog afdoen, een dunne laag sneeuw bedekt de grond. De tijd lijkt op pauze gezet. En dan, heel onverwachts, barst het leven los, het leven triomfeert! Kleine planten schieten omhoog en maken een pad vrij door de sneeuw, en witte bomen slaan de sneeuw van zich af.

Het is hetzelfde voor jou! Tijdens je leven kom je verschillende seizoenen tegen, sommige kouder dan andere. Hij lijkt soms alsof je op pauze wordt gezet tussen twee seizoenen in. “Zal dit project goed aflopen?” “Zal deze moeite ooit stoppen?”

Ja en ja! Omdat het leven overwon, ontnam het de kracht van de dood. Het leven is meer dan een woord, een concept of een staat van zijn. Het leven is een persoon: Jezus Christus, Koning der Koningen en Heer der Heren!

Voel je het? Zijn leven vult je, doordringt je hart, ziel en gedachten. Het leven barst los, het leven overwint! Jij overwint met Jezus! Je steekt de besneeuwde grond over, je doorboort de muren van twijfel en angst. Je doorbreekt obstakels. God tilt je op, Hij geeft je de overwinning!

Het is de tijd van doorbraak!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.