Het geheim van de overwinning!

IWJ Dis-8-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Het geheim van de overwinning!

Hou jij van superheldenfilms? Ik vind sommige namelijk echt inspirerend en ze vertellen me iets, namelijk dat alles mogelijk is. Zelfs al wordt de held verpletterd door zijn vijanden, de overwinning is niet zo onbereikbaar als we denken!

Maar in tegenstelling tot superhelden heb jij geen bovenmenselijke kracht nodig om te overwinnen in jouw situatie. Je hebt al wat je nodig hebt, ook in de gebieden waar je tegenslag ervaart! Inderdaad, de superkracht die je nodig hebt voor de overwinning ligt in je bereik. “Want iedereen die uit God geboren is, overwint de dingen van de wereld. We overwinnen de dingen van de wereld door ons geloof.” (1 Johannes 5:4, BB) In een andere versie staat: “Zie, elk kind van God overwint de wereld, want ons geloof is de zegevierende kracht die de wereld overwint.” (vrije vertaling van The Passion Translation)

Je geloof in Degene die alles kan, is genoeg om depressie of angst te overwinnen. Hierdoor kan je de beschuldigingen van duivel overwinnen en zal je winnen van alles wat Gods plan voor jouw leven wil tegenhouden!

Omdat je een kind van God bent, heb je de wereld overwonnen! Spreek het uit, verklaar het en zing van deze overwinning over je leven! De vijand is een leugenaar die jou wil vernietigen. Degene die in jou is, is sterker, groter en Hij won de strijd voor jou.

Zorg dat de duivel je niet laat denken dat alles verloren is, want jouw geloof maakt je een overwinnaar! Dit is de kracht die God in je heeft gelegd en Hij zal deze kracht vandaag in je vernieuwen!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.