Het geheim van dankbaarheid

IWJ 25.31

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Het geheim van dankbaarheid

De Amerikaanse auteur Sarah Young zegt dit: “Dankbaarheid opent de deur naar Gods aanwezigheid.”

Heb je ooit gemerkt dat je wanneer je God aan het danken bent, deze dankbaarheid je helpt om dichtbij Hem te komen?

Ik wil je vandaag aanmoedigen om niet te stoppen met dankbaar zijn. Er is altijd een reden om Jezus te bedanken! Dank Hem voor deze nieuwe dag, die is als een nieuwe start. Dank Hem voor de lucht die je inademt, dank Hem voor het leven!

Op deze allerlaatste dag van het jaar moedig ik je aan om je jaar te af te sluiten met een “Dank U!”

Door te kiezen voor dankbaarheid, sta je Gods aanwezigheid toe in je leven. Je verandert je omgeving door dankbaar te zijn. Je dankbaarheid zal zich verspreiden, zoals een parfum. Dit mooie lied van ‘Jesus Fellowship Songs’ kan jou helpen om God te bedanken voor het afgelopen jaar. Dankbaarheid is een prachtige manier om dit jaar te eindigen en het volgende jaar te beginnen! 

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

3 reacties

 1. Doeie Nutma op 31 december 2019 om 6:44 am

  Ik ben zo dankbaar voor alles war ik dit jaar van God heb ontvangen. Hij heeft grote dingen gedaan. Bedankt voor jullie bemoedegingen elke dag, en voor dit prachtige lied. Gods zegen wil ik jullie toewensen.

 2. Claudia op 31 december 2019 om 7:35 am

  Ja je hebt gelijk naar een paar boze momenten in mijn hart en teleurstellingen was ik echt toe aan het gewone leven weer structuur en nergens meer over na te denken. De sleur van elke dag is voor mij een manier van overleven. Maar ik hoorde net deze woorden en dacht ja dankbaarheid dat is het.
  Dat mis ik in mijn dagelijkse leven maar ik mag het God geven bedankt lieve mensen ik bewonder ook jullie.
  PS ik moet vanavond en vanacht werken willen jullie voor die mensen bidden die dit jaar klaar staan voor de maatschappij om oud en nieuw vredig te laten verlopen?

 3. Margreet op 31 december 2019 om 10:32 am

  Dit had ik even nodig om te weten dat God
  ondanks alles van mij houdt, bedankt.
  Dank UHeer DankU ,Dank U,Dank U!!!

Laat een reactie achter