Help! Ik ben mijn telefoon kwijt…

27 februari 2023

Het is kwart voor zeven, maandagochtend. De wekker gaat. Zodra ik één oog open heb, weet ik het gelijk: straks de live-uitzending van Ik Wonder Jou. Zin in, maar ook weer benieuwd en spannend…. Wat gaat het worden en wat mag ik delen?

‘Wat wilt U graag zeggen?’ Is steevast mijn maandagochtend gebed.
‘Wat heeft iemand specifiek nodig om te horen? Ik ben zo dankbaar dat U dit met mij gaat delen. Ik open mijn hart. Dank U dat ik opnieuw in vertrouwen de juiste woorden op het juiste moment mag ontvangen.’

Ondertussen zet André, mijn man, alle techniek klaar en vraagt om mijn telefoon, die als één van de camera’s dient.

‘Help! Waar is mijn telefoon?’
Niet te vinden…

Twee minuten voor de uitzending is mijn telefoon nog steeds nergens te bekennen. Paniek. Hoe regelen we dan de connectie?

Heb je soms ook het gevoel dat je jouw hemelse ‘telefoon’ kwijt bent?
Is de accu leeg? Je bidt, maar jouw woorden lijken de overkant niet te halen.

Ben je de hemelse verbinding kwijtgeraakt?
Ligt hij ergens in de straat van teleurstelling?
Of op de weg van verdriet?
Of is jouw ‘mobiel’ gevallen op het pad van boosheid?

Weet dat God jou nooit ‘kwijt’ is.
Hij moedigt je vandaag aan om contact met Hem te maken.

‘Daarom mogen we altijd vol vertrouwen naar Gods troon komen.’ Hebreeën 4:16a BB

We kunnen altijd ‘bellen’ met God.
Zijn WiFi is altijd goed.
Het bereik is altijd perfect.

Ben je de code kwijt? De code is ‘Jezus’. Hij heeft de verbinding voor jou vanuit de hemel met de aarde gelegd. Zoek vandaag dus die hemelse connectie.

Zullen we samen bidden?
‘Heer, ik ben zo vaak vanalles kwijt. Wat fijn dat U er altijd bent en dat ik kan inloggen wanneer ik maar wil. Bij U is het bereik altijd perfect, dank U wel! Amen.

P.S.
Het wonder is weer gebeurd: ik vond mijn telefoon net op tijd, voordat we live zouden gaan. Ik ben zo dankbaar!

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?