Help! Heb je aan de reisverzekering gedacht?

26 juli 2022

Denk je alles op de rit te hebben, klaar voor vertrek, schrik je midden in de nacht wakker; ‘hoe zit het met de reisverzekering!’
Wij hebben zo’n bergbeklimmers -en andere-vormen-van-actieve-reizen- verzekeringspas. Maar ja, dan moet er niet op de pas staan; ‘geldig tot 1997’.
Maar gelukkig ben jij georganiseerd en regel jij alles beter dan ik. 

Hoe zit het met je levensverzekering?

Onze levensreis heeft als eindbestemming ‘hemel’. Dat is in ieder geval een hémelse plek. Mooier dan dat kan – en gaat het niet worden. Als je je leven aan God hebt toevertrouwd, mag je weten dat je op een dag je nieuwe thuis mag binnenwandelen.

Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.  Johannes 3:16 HSV 

Hierin is de liefde, niet dat wij God liefgehad hebben, maar dat Hij ons heeft liefgehad en Zijn Zoon gegeven heeft als een verzoening voor onze zonden. 1 Johannes 4:10 HSV

Een eeuwige vakantie wacht op jou!
Een vakantie waar Gods Zon schijnt en oneindig veel te ontdekken is. 100% rust!
Ik wens je vanuit mijn hele hart toe, dat je tijdens deze vakantieperiode die hemelse rust nu al mag ervaren. 

Want ik weet zeker dat geen dood of leven, geen engelen of duivelse geesten, geen enkele macht, geen dingen nu of in de toekomst, geen macht uit de hoogte of uit de diepte, nee, niets op deze aarde ons zal kunnen losmaken van de liefde van God. Die liefde heeft God ons gegeven door Jezus Christus, onze Heer.  Romeinen 8:38-39 BB

Zullen we samen bidden?
“We zijn verzekerd dat niets ons kan scheiden van Uw liefde voor ons. Dank U wel. Uw liefde verwarmt alles in en rondom ons. Waar we ook zijn. In Jezus’ naam. Amen.”

Vakantie tip 2. Maak je geen zorgen! Vergeet niet dat je verzekerd bent van Gods liefde en genade. Niets kan je hiervan scheiden.

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?