Heeft je hart genezing nodig?

IWJ 12.18

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Heeft je hart genezing nodig?

Heb je ooit een erge wond gehad? Je weet waarschijnlijk dat het belangrijk is om de wond grondig schoon te maken om infectie te voorkomen.

We komen allemaal situaties tegen die ons boos maken. Soms zijn de omstandigheden zo intens dat ze als een mes snijden en iets verwonden. Dan worden we ontevreden of gefrustreerd. Soms kan het zelfs uitbarsten in geweld… Daarom is het belangrijk om voor de wonden te zorgen en de boosheid aan te pakken.

De Bijbel vertelt ons: Alleen een dwaas ergert zich zó erg, dat hij sterft. Alleen een dwaas sterft van jaloersheid.” (Job 5:2, BB). En ik weet dat je geen dwaas bent.

Maar als deze boodschap je aanspreekt, weet dan dat Jezus je hoop is! Hij stierf voor jou zodat je echt vrij kon zijn… Ook van boosheid. 

Als je wilt, kun je dit gebed met mij mee bidden: “Heer, ik heb U nodig. Genees mijn hart van mijn boosheid en maak mijn gedachten rein. Dank U dat U zorgt voor mijn leven en mijn ziel. Dank U voor echte genezing. In Jezus’ naam, Amen.” 

En als je een slachtoffer bent van de boosheid van anderen, kun je ook voor hen bidden. God kan een wonder doen! 

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.