Heeft God kleine lettertjes onder het contract?

IWJ 9.3-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Heeft God kleine lettertjes onder het contract?

Stel je voor, het staat zwart op wit, je hebt zojuist een fantastische cruise over de hele wereld gewonnen! De dag breekt aan, je arriveert in de haven, gekleed in je mooiste kleren en klaar voor je avontuur. En dan ineens vertelt de gastvrouw je dat je niet mag instappen omdat je niet aan de voorwaarden voldoet. Wacht even… Welke voorwaarden? Degene die in de kleine lettertjes onderaan de brief zijn geschreven? Uiteindelijk glijdt de cruise door je vingers en kun je niet genieten van datgene waarvan je dacht dat je recht op had.

Het goede nieuws is dat er bij Jezus nooit een vreselijke verrassing wacht aan de horizon, dat er nooit kleine lettertjes zijn. Wat Hij belooft, zal Hij doen.

“Wat jullie betreft: wat jullie vanaf het begin hebben gehoord, moeten jullie goed in je hart bewaren. Als jullie dat doen, zullen jullie één zijn met de Zoon en met de Vader. En dit is wat Hij ons Zelf beloofd heeft: het eeuwige leven.” (1 Johannes 2: 24-25, BB)

De beloften van God zijn duidelijk, zeker en waar. Jouw erfenis is het eeuwige leven, samen met God!

Deze belofte is verzegeld door Jezus, het vleesgeworden Woord. Het Woord dat nooit verandert. Het is de beste garantie. Onveranderlijk, perfect en eeuwig.

Je bent een kind van de Allerhoogste, dus bewaar Gods woord dicht bij je hart en gedachten. Je hebt de zekerheid van het eeuwige leven. Jezus heeft verklaart dat dat zo is!

Ik nodig je uit om dit met mij te bidden: “Heer, dank U dat Uw Woord perfect en onveranderlijk is. Wat U belooft is gegarandeerd. Ik houd vast aan de prachtige belofte van het eeuwige leven met U! In Uw naam, amen. “

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Johan op 30 juni 2019 om 8:44 am

    Blijde bemoediging vandaag

Laat een reactie achter