Heb jij een stralend beroep? ?

08 november 2020

Je staat tijdens een feestje te kletsen. “Wat doe jij?”, is een vraag die je automatisch stelt. Soms voel ik enige gêne om dit te vragen als ik zie dat iemand lichtelijk ineen krimpt bij deze vraag. “Ik doe nu even niets.” Ik wacht en kijk degene aan. “Mijn business is failliet gegaan door COVID-19…”

Vandaag is het ‘de dag van de stralende beroepen’. Maar als je op dit moment geen beroep hebt, valt er ook weinig te stralen, zou je zeggen.

Maar nee, ik heb het niet helemaal goed begrepen. Als het gaat om ‘de dag van de stralende beroepen’ dan wordt daarmee verwezen naar alle beroepen die werken met röntgenapparatuur…

Elke dag in ons jaar is inmiddels wel een speciale dag. Als vandaag iemand aan je vraagt: “Wat doe je?” Ga dan stralen. Wat je doet, doet er niet eens zoveel toe…

  • Ben je wat je doet?
  • Ben je wat je hebt?
  • Ben je wat mensen over je zeggen dat je bent?

Je mag vandaag stralend door deze stralende dag gaan als een geliefd KIND van God. Dat is wie je bent, dat is wat jou laat stralen. (zie Johannes 1:12)

“Jullie zijn door God uitgekozen. Jullie zijn van Hem en Hij houdt heel veel van jullie.” (Kolossenzen 3:12, BB)

Zullen we samen bidden? “Dank U dat bij U elke dag speciaal is, omdat U zo speciaal veel van mij houdt. Wat ik ook doe, ik ben Uw geliefde kind. U laat mij stralen, amen.”

Dit wordt een stralende dag!

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?