Heb jij de X-factor?

20200617 Tekst W.6.14 - Onzekerheid 2

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Heb jij de X-factor?

Scoor jij het ‘wow-effect’ op anderen als jij een kamer binnen komt lopen? Als jij, net als ik, ’s morgens als eerste deze mail opent en leest, denk ik dat we allemaal (100%) zullen antwoorden met ‘nee’. 

Zeker op dit moment niet. Mijn haren alle kanten op, het kussen heeft een kreukel in mijn wang gestempeld… Ik zie er mega duf uit.

Zelfs de supersterren die alles hebben wat wij niet hebben, klagen allemaal over iets in hun uiterlijk dat nog niet perfect is. Perfectie is als het beklimmen van een berg. Zodra je bovenop staat, ontdek je dat een eind verderop nog een berg is met een ander uitzicht, misschien wel een beter uitzicht… Een uitzicht dat jij niet hebt, maar wel wilt hebben, en zelfs denkt nodig te hebben om gelukkig te zijn. 

Door veel en vaak te kijken naar wat anderen wel hebben en jij niet, ga je steeds meer geloven dat zij het beter hebben of beter zijn. En dat terwijl God jou zo prachtig gemaakt heeft!

“U heeft mij gemaakt, mij in de buik van mijn moeder gevormd. Ik prijs U, want het is een wonder hoe U mij heeft gemaakt. Alles wat U heeft gemaakt, is bijzonder. Ik weet dat heel goed.” (Psalm 139:13-14, BB)

Ga de challenge aan en beklim de berg die God voor je heeft. Ik daag je uit om vanuit Zijn perspectief naar jezelf en naar je uiterlijk te kijken. Wellicht helpt deze brief van God daarbij.

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.