Heb je rust nodig?

20200430 15.19

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Heb je rust nodig?

Het leven kan soms voelen alsof het een zware sport is. De Bijbel vergelijkt ons ook wel met atleten. (zie 2 Timoteüs 2:5)

Elke dag heeft zijn eigen kansen, maar ook uitdagingen. Soms is het best vermoeiend om God te volgen in alles wat we doen. Dan is het goed om te weten dat God zelf degene is die ons rust wil geven!

Als je niet samen met Jezus uitrust, raak je uiteindelijk uitgeput. Net als een atleet heb je tijd nodig om uit te rusten tussen je inspanningen door.

Als kind van God kun je het beste uitrusten in Zijn aanwezigheid. Daar heb je de mooiste één-op-één gesprekken met Jezus…

Dag na dag, het maakt niet uit welk seizoen je doorgaat, je hebt hem nodig om vooruit te gaan. Je hebt Zijn leven en vrede in je nodig! Wees ervan verzekerd dat God belooft om met je mee te gaan en je rust te geven. Dat is wat Hij ons vertelt in Exodus 33:14: “Toen zei Hij: “Moet Ik Zélf meegaan om je gerust te stellen?” 

Je bent niet alleen. Je kunt altijd nieuwe kracht vinden in Gods aanwezigheid. Aanbid Hem en lees Zijn woord. Dan ontdek je dat Hij trouw en goed is!

Wees vandaag gezegend!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Jannet Aalderink op 30 april 2020 om 8:40 am

    Lieve Wilma ,

    Ontzettend bedankt dat je elke morgen alle mensen zo enorm inspirerend toespreekt.. echt heel mooi en waardevol en heel lief van je!

    Lieve groet van Jannet Aalderink uit Harderwijk