Heb je hoop nodig voor je familie?

20200201 Bidden voor je gezin-1

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Heb je hoop nodig voor je familie?

Vandaag en de komende dagen gaan we het hebben over jou en je familie. Families worden helaas steeds vaker aangevallen door de duivel. Daarom heeft God ons hier een krachtig wapen voor gegeven! 

Ik krijg vaak berichten van lezers die zich zorgen maken omdat ze hun kinderen en geliefden steeds verder van God weg zien gaan. Daarom wil ik hen graag bemoedigen en jou ook, als jij in zo’n situatie zit.

Filippenzen 4:6 moedigt je aan om je op God te richten. Dit staat er: “Maak je nergens zorgen over, maar vertel in gebed aan God wat je nodig hebt. Dank Hem ook voor alles.” (‭BB‬‬)  

God luistert altijd naar je als je bidt voor je geliefden en Hij beantwoordt je gebeden ook altijd trouw, omdat Hij almachtig is. Of het nu gaat over:

  • Een baan,
  • Een ziekte,
  • De geboorte van een baby,
  • De dood van een familielid,
  • Of de redding van iemand waarvan je heel veel houdt. 

Je vraagt je misschien af of er wel hoop voor je familie is. Het antwoord is: ja, natuurlijk! En deze hoop is in de God die gebeden verhoort! Daarmee bedoel ik niet dat je het af en toe naar God uitroept als je Hem nodig hebt, maar ik bedoel dat bidden een levensstijl voor je wordt. Hem uitnodigen in je dagelijks leven bij alles wat je doet wordt dan normaal voor je. Als je familie dan aangevallen wordt, staat God op en grijpt Hij in.

De schrijver van het boek ‘What Happens When We Pray For Our Families’ schrijft dit: “Onze schoondochter Margie zei laatst tegen me: “Ik moet leren om te bidden en me geen zorgen te maken. Ik heb de neiging om dingen zelf op te willen lossen, om zelf over dingen na te denken en mijn eigen antwoorden te bedenken. Maar Gods Woord zegt dat alleen bidden echt helpt.””

Ik moedig je aan om in gebed op God te vertrouwen. Hij kent je situatie en weet hoe Hij je kan helpen. Van kleine dagelijkse zorgen tot grote beproevingen, jouw gebed zorgt ervoor dat de almachtige en altijd-aanwezige God van het universum ingrijpt. Hij wil Zijn goddelijke kracht heel graag laten zien in de levens van je familieleden. 

Verklaar samen met mij je geloof en vertrouwen in God terwijl je het lied “Trust In You” van Lauren Daigle zingt. 

Vertrouw Hem en geef Hem de leiding over je familie! 

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.