Heb altijd geloof in God!

IWJ 13.11-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Heb altijd geloof in God!

Als je niet zo goed in je vel zit op dit moment, wil ik je aanmoedigen om geloof te hebben in God. Lees wat Jezus tegen jou zegt in de Bijbel: 

Heb geloof in God. Luister goed! Ik zeg tegen jou, als jij tegen deze berg zou zeggen: ‘Kom van de grond en gooi jezelf in de zee!’ dan zal dat ook gebeuren. Maar dan moet je in je hart niet twijfelen. Je moet geloven dat wat je zegt ook gebeurt.’” (Volgens Marcus 11:22-23, BB)

Soms kunnen onze omstandigheden of de sfeer om ons heen ons ervan overtuigen dat iets slecht gaat of zal gaan. Soms, zelfs zonder dat we het doorhebben, kunnen onze gedachten ons naar beneden halen en dan beginnen we ons langzaam depressief te voelen.

Jezus herinnert ons eraan dat geloof in Hem genoeg is om deze gedachten te kunnen overwinnen. Ja, we hebben zoveel redenen om het beste te verwachten!

Vandaag zal deze berg, die ervoor zorgt dat je de zon niet kunt zien, in de zee gegooid worden, in Jezus’ naam! Mis deze overwinning niet!

Waarom zou je op een bewolkte plek, vol negativiteit blijven als je ook de berg in de zee kan gooien? Hierdoor kan de zon weer gaan schijnen in je leven!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Dorothy Cardoen op 27 september 2019 om 9:49 am

    Het is goed on niet big de pakken te blijven zitten. Positief denken helpt , geloof en vertrouwen op de HEER is heel belangrijk.