Hangen jouw oren?

02 augustus 2020

Onze hond laat zijn hangende oren soms nog lager hangen dan ze al hangen. Met een schuine kop kijkt hij mij dan aan. Af en toe piept hij een beetje. Dan weet ik hoe laat het is. Hij is zo klaar met het liggen op een matje. Er moet iets gebeuren!

Ken jij dat gevoel? Je bent zo klaar met hoe het gaat. Je voelt je lamlendig, komt maar niet tot het werk dat je eigenlijk moet doen en voelt je liggend op jouw ‘matje’ te druk, te druk en nog eens te druk. Je laat de moed zakken. Jouw oren gaan ervan hangen.

Wat doe je dan?

“Maak je nergens zorgen over, maar vertel in gebed aan God wat je nodig hebt. Dank Hem ook voor alles. Dan zal de vrede van God, die wij met geen mogelijkheid kunnen begrijpen, jullie hart en jullie gedachten beschermen in Jezus Christus.” (Filippenzen 4:6-7, BB)

  • VRAAG ALLES wat je nodig hebt aan God
  • DANK Hem… ALTIJD

Dat is het! Terwijl je op jouw ‘matje’ ligt en je het gevoel hebt niet uit de cirkel te kunnen komen waar je in zit, vraag Hem dan alles en DANK.

Hij belooft dat je vrede zult ontvangen. Vrede betekent dat je tevreden bent. Vrede in je binnenste laat nieuwe hoop bij jou opborrelen, zodat je oren weer gespitst zijn om te horen wat Hij tot je hart wil zeggen. Nieuwe energie zal jouw deel zijn en helpt je van je matje af te komen en de dag tegemoet te springen.

Ik daag je uit om vandaag regelmatig jouw wensen aan Hem te vertellen en God te danken. 

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?