Gods Woord verfrist je leven!

07 maart 2023

Op mijn telefoon heb ik een app die aangeeft wanneer bepaalde planten water nodig hebben; ‘Banaantje heeft dorst’ verschijnt er dan in mijn scherm. De bananenplant moet een slok water hebben…

Wij hebben ook regelmatig water nodig. Het liefst levend water. Als je geniet van Gods woorden voor jou, dan lijk je op een boom, geplant aan het water, schrijft de Bijbel in het boek Psalmen.

Gods Woord is heel belangrijk. Zijn Woord is als water, is een licht en Zijn Woord is het levende brood. Jouw geloof groeit door… het horen van Zijn Woord. Daarom is het ook zo geweldig dat je Ik Wonder Jou leest of luistert, zodat je elke dag Zijn Woord hoort.

Als je Gods woorden indrinkt, lijk je op een boom aan het water.

‘Want daardoor zul je lijken op een boom die aan het water is geplant,
waar vruchten aan groeien als het daar de tijd voor is
en waarvan de bladeren nooit verdrogen.
Je zal succes hebben bij alles wat je doet.’ Psalmen 1:3 BB

Dit water is Gods verfrissende, levende water dat onze levens binnenstroomt! Als je je vandaag moe voelt, of zelfs uitgedroogd of leeg, dan verschijnt er in de hemelse telefoon een berichtje: ‘zij/hij heeft dorst.’

Met liefde, en met heel mijn hart, spreek ik heel graag de volgende woorden over jouw leven uit:

Gods verfrissing zal als water je leven binnenstromen!

In het laatste boek van de Bijbel, Openbaring, staat een prachtige tekst over een levensgevende rivier van levend water… (levendiger kan het niet worden)

‘En de engel liet mij een rivier zien van water dat levend maakt.
Het water was zo helder als kristal.
Het stroomde uit de troon van God en van het Lam.’  Openbaring 22:1 BB

Een rivier is onder andere een beeld van de Heilige Geest. Hij verlangt ernaar om in en door jouw leven heen te stromen! Het is mijn gebed dat je gevuld zult zijn met Zijn levend, zegenend en versterkend water. Dat Zijn Geest je zal verfrissen. Ik bid dat je kracht ontvangt en vrucht draagt. Dat zelfs de bladeren niet van je afvallen en alles wat je doet zal lukken!

Ontvang vandaag Zijn verfrissing!

Zullen we samen bidden?
‘Elke dag hebben we zo Uw verfrissing nodig. Uw levend water. Heilige Geest stroom op dit moment door ons leven.Wij drinken Uw liefde in. In de naam van Jezus. Amen.’

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?