Gods vrijgevigheid is ongeëvenaard!

IWJ-37.05

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Gods vrijgevigheid is ongeëvenaard!

Deze week werft ‘Ik Wonder Jou’ financiële steun. Hoewel deze e-mail gratis is en altijd zal blijven, worden we ondersteund door lezers. We hebben jouw donatie nodig! Zou je biddend willen overwegen om maandelijks of eenmalig to doneren? Klik dan hier. Heel erg bedankt! 

We zijn natuurlijk in in de eerste plaats inwoners van Gods koninkrijk, maar we maken nog steeds deel uit van een wereld waar we rekeningen, huur, belasting en verzekeringen moeten betalen. Het leven kost geld…

De gedachte hieraan kan soms alle andere gedachten overstijgen, je vreugde stelen en je vertrouwen op de proef stellen. Soms kun je je verpletterd voelen door al die zorgen over geld.

Maar toch zegt God in Psalm 132:15: “Ik zal goed zijn voor de stad: er zal altijd meer dan genoeg eten zijn. De arme mensen zullen zoveel kunnen eten als ze willen.”

De Bijbel zegt ook: “Dankzij Gods eindeloze goedheid zijn we niet allemaal gestorven. Elke morgen is Hij opnieuw goed voor ons! U bent zo trouw!”” (Klaagliederen 3:22-23, BB)  

Gisteren zagen we dat alles van God is, maar dat is niet het enige. Hij is ook nog eens een gulle God! Hij houdt ervan om te geven. Hij geeft Zijn Woord, Zijn genade en zelfs Zijn eigen Zoon. Iedereen die Hem kent zal het erover eens zijn: De trouw en vrijgevigheid van onze God zijn gewoon niet te evenaren.

God weet precies wat je nodig hebt. Hij kan en wil voor je zorgen! Hij is je niet vergeten en zal je niet alleen laten.

 Ik bid dat deze twee getuigenissen van Gods gulheid je enorm zullen bemoedigen:

  • “God heeft alles veranderd: Mijn hypotheek aflossing is lager geworden, mijn schuld van €50.000 is verdwenen, en ik geloof dat God nog veel meer gaat doen. ‘Wees stil en weet dat ik God ben’” (Rebecca, Amerika)
  • “Door dingen die vorig jaar gebeurd zijn, had ik een vreselijke schuld. Dit jaar ging het zelfs nog slechter met me, maar door Gods genade heb ik deze maand twee financiële zegeningen ontvangen. Ik geef Jezus alle eer en dank God voor iedereen die voor mij heeft gebeden. Gods eeuwige zegen!” (Sharon, Zuid-Afrika)

Houd vast aan Zijn woord, aan Zijn beloften. Hij is jouw Verlosser, ook op het gebied van je financiën!

We zijn als Gods kinderen naar Zijn beeld geschapen, dus we zijn geroepen om te Zijn zoals Hij is, en Hij houdt ervan om te geven! Wanneer Hij geeft, geeft Hij soms door ons heen. Als ‘Ik Wonder Jou’ je heeft bemoedigd en je wil ons graag een financiële gift geven, dan zijn we je heel dankbaar en geven we je graag het E-book ‘Gezegend om een zegen te zijn!’. Je kunt geven door hier te klikken.  

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.