God’s liefde duurt voor eeuwig!

IWJ 13.1-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God’s liefde duurt voor eeuwig!

Koning David ervoer groot geluk in zijn leven, maar ook verschrikkelijk veel moeite. Heel vaak moest hij vluchten en leefde hij in isolatie omdat hij moest ontkomen aan de dood. Hij ervoer verraad van zijn eigen familie en vrienden, rouw, bittere haat van zijn vijanden en angst voor de dood…

Maar ondanks alles wat hij meemaakte, riep hij uit, “… Zijn liefde duurt je hele leven.” (Psalm 30:6, BB)

De Engelse Message vertaling zegt, “tijdens het leven is er alleen maar liefde.”

Koning David was er zeker van dat God “wel eens boos is, maar dat duurt nooit lang” (Psalm 30:6, BB). Aan de andere kant kent Zijn liefde voor Zijn kinderen geen einde!

Ervaar jij veel strijd op dit moment? Vandaag wil ik je aanmoedigen om niet te twijfelen aan Gods liefde. Zijn liefde voor jou zal nooit minder worden, ook niet wanneer je moeilijkheden ervaart in je leven. Juist het tegenovergestelde! In het midden van jouw strijd is Zijn liefde standvastig, onvoorwaardelijk en eeuwig.

Stormen zullen woeden, maar ze duren maar voor even. De goedheid van jouw God duurt voor eeuwig!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Nelly op 17 september 2019 om 7:42 am

    Lieve Wilma en Eric,
    Wat kwamen deze woorden binnen in mij. Ik ervaar ontzettend veel strijd zelfs in mijn eigen familie. Nu ik de tekst gelezen en geluisterd heb doet het me heel veel. Wauw wat een liefde heeft Hij voor mij ik voel me er doorheen getild en kan alleen nog zeggen
    DANK U WEL VOOR DE LIEFDE BEN U ZO DANKBAAR VOOR WAT U DOET EN GEEFT.