Gods kracht gaat AAN, als je bidt ?

23 juni 2021

 

Ken jij ook verhalen van mensen die in grote nood bijzondere dingen deden, waarvan ze vooraf niet wisten dat ze ertoe in staat waren? 

Bijvoorbeeld dat jongetje, dat een brandend huis in rent om zijn kleine zusje te redden. Normaal gesproken zou hij achter de benen van zijn moeder op grote afstand staan kijken naar een brandend huis…

Jij bent ook sterker dan je denkt.

Gods Kracht is in jou!
Hij kan zoveel meer dan jij kunt bedenken.

“God is in staat om eindeloos veel meer te doen dan wij kunnen bidden of bedenken. Dat doet Hij door de kracht die in ons werkt. Daarom is alle eer voor Hem in de gemeente, dankzij Jezus Christus, voor altijd en eeuwig! Amen! Zo is het!” (Efeziers 3:20-21, BB)  

God werkt met kracht in jou.
Merk je dat? 

Als ik onze hogedrukspuit in het stopcontact plug, gaat de motor ronken. Dan weet je: hij doet het. Maar gebeurt er iets? Ja, een paar druppels water vallen uit de opening. De kracht die in het apparaat zit, moet ik AAN zetten door in het handvat een hendel naar boven te trekken. 

Dan gebeurt het: Yes!
Een KRACHTige straal water waar je alles mee schoon kunt spuiten.

Zet Gods kracht AAN in je leven. Hoe?

  • Bid.
  • Spreek met kracht Zijn beloften uit over een situatie, het leven van de ander of jezelf. 
  • Dank voor Zijn kracht. 

Zullen we samen bidden? “Heer, ik ben me zo vaak niet bewust van Uw kracht in mij. Als ik mij krachteloos voel, mag ik weten dat Uw kracht boven mijn bidden en bedenken uitgaat. Help mij alstublieft om in mijn dagelijks leven Uw kracht AAN te zetten. Amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?