Gods armen staan voor je open…

IWJ Extra-3-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Gods armen staan voor je open…

Hoe groot de fouten in je leven ook zijn, ze zijn nooit groter dan Gods liefde voor jou. Misschien hoor je dat vaker of klinkt het cliché, maar toch kunnen schuldgevoelens soms enorm zwaar wegen. Het kan er zelfs toe leiden dat je denkt: “Ik kan nu even niet bidden,” of “Ik kan niet voor God komen in deze toestand.”

Maar niemand kan zichzelf van binnen schoon maken of bevrijden… Alleen God kan dat! Hij is Degene die verlost en bevrijdt. Ga naar Hem toe, en als het nodig is: vraag vergeving. Hij is trouw en goed, Hij zal je zonden wissen! Dit is wat Jezus in de Bijbel zegt:

“Ik ben niet gekomen om goede mensen te roepen, maar om slechte mensen te zeggen dat ze moeten gaan leven zoals God het wil.” (Matteüs 9:13, BB)

God aanvaardt je zoals je bent, wat je situatie ook is. Zijn armen staan ​​open, altijd klaar om ze om je heen te slaan en je te troosten. Hij is barmhartig en vol liefde. Hij heeft er echt plezier in om Zijn genade aan jou te geven!

Als je wilt, kun je met me bidden: “Mijn God, ik vraag om Uw vergeving voor mijn fouten. Ik bid dat U dit gewicht uit mijn hart wegneemt. Ik wil in ware vrijheid leven en Uw genade ontvangen. Bedankt voor Uw genade. In de naam van Jezus, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

3 reacties

 1. Henk op 24 januari 2019 om 5:37 am

  Ik denk elke dag aan die woorden wat voorgelezen is en weet dat God altijd er is voor mij in al mij dingen wat goed of fout gaat maar het blijf mij als mens pijn doen  • Annelies op 24 januari 2019 om 10:16 pm

   Hoi Henk,

   Ja Henk het blijft wel pijn doen al die dingen, dat is ook wel heel rot. Ik hoop dat je een hele fijne christelijke vriend hebt waar je het mee kan bespreken. En dat jullie er steeds samen voor kunnen bidden. We hebben er allemaal mee te maken. En Jezus wil graag met ons hart en de pijn samen verder gaan.
   Heel veel sterkte. 2. Sabina op 24 januari 2019 om 7:50 pm

  IK PRIJS DE HEER VOOR AL DE BEMOEDIGEND WOORDEN. NET HET ZETJE WAT MIJ BLIJVEN DUWEN IN DE JUISTE RICHTING MET MIJN WANDEL MET ONZE VADER EN MIJ DOET DENKEN. DANK AAN JULLIE ERIK EN WILMA VOOR JULLIE TOEWIJDING.