God zorgt voor jou

IWJ 6.19-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God zorgt voor jou

“Gehoorzaam God van harte. Dan zal Hij jullie eren als daarvoor het juiste moment is gekomen. Gooi alles waar je je zorgen over maakt maar in Gods handen, want Hij zorgt voor je.” (1 Petrus 5:6-7, BB)

Elk seizoen van het leven met God heeft zijn eigen tranen. Tranen van vreugde, verdriet of intense gevechten. Elke dag is uniek en brengt zijn eigen combinatie van nieuwe situaties, emoties en uitdagingen met zich mee.

Maar wat jou ook vandaag te wachten staat, God is met je! Hij vecht zelfs voor je! Zelfs als je momenteel voor de grootste uitdaging van je leven staat, Hij is aanwezig, heel dicht bij je. Hij zal tegen je praten, je de weg wijzen, je begeleiden. Je zult niet vallen. Je gaat niet opgeven!

Wanneer ontmoediging aan de deur van je gedachten klopt doe je niet open, want jij vertrouwt op God. God is een trouwe God op wie je altijd kunt rekenen. Hij zal nooit stoppen met voor je uitkijken en voor je zorgen. God is je Vader en full-time beschermer! Hij neemt nooit een pauze. Als je Hem belt, kun je er zeker van zijn dat je nooit de voicemail krijgt!

Je hemelse Vader houdt van je met een liefde die geen einde kent! Hij zorgt op elk moment voor je.

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.