God zorgt voor je geliefden!

20200210 Bidden voor je gezin-7

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God zorgt voor je geliefden!

Als onze geliefden moeten lijden, willen we dichtbij ze zijn om ze te troosten, hun pijn te verminderen en ze te helpen. Helaas, vanwege veel redenen, is dit niet altijd mogelijk. Wat moeten we dan doen? 

Evelyn Christenson, schrijft dit: “Mijn moeder moeder en ik baden altijd als we samen waren, maar toch konden we elkaar het grootste gedeelte van de gebeden niet fysiek aanraken. Als familieleden ouder worden, naar school gaan, uit huis gaan of gaan trouwen, wordt het fysieke aanraken steeds moeilijker. Dus wat moeten we doen als we niet bij elkaar kunnen zijn?

Mijn moeder had hier een antwoord op. Wel honderden keren heeft ze tegen me gezegd: “Onthoud Evelyn, we zijn maar één gebed van elkaar vandaan.” Ze zei het altijd met grote zekerheid, zonder twijfel. Het was gewoon een feit, een heel zeker feit!  (…) Als we onze familieleden niet aan kunnen raken, kan God ons nog wel met elkaar verbinden.” 

God kan ingrijpen in het leven van je geliefden. Hij kan je gebeden verhoren. Jakobus 5:16 leert ons dit: “Vertel het daarom aan iemand als je ongehoorzaam aan God bent geweest, en bid voor elkaar. Want dan kunnen jullie genezen worden. Als iemand leeft zoals God het wil, heeft zijn gebed veel kracht en dus groot resultaat.” (BB‬‬)

Gods hulp kent geen einde. Waar je ook bidt en waar je familieleden ook zijn, God kan ze vinden.

Wat is het een voorrecht dat we, hoe ver we ook weg van onze geliefden zijn, ze kunnen helpen door te bidden. Ook al kun je niet bij het bed van je zieke familielid zitten, Iemand anders kan wel bij diegene zijn omdat jij bidt: Jezus!

Ik nodig je uit om het leven van je geliefden vandaag in Gods handen te leggen. Hij kan hen helpen wanneer jij dat niet kunt. Vertrouw helemaal op Hem en dank Hem alvast voor wat Hij zal gaan doen! 

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Martine Angillis op 10 februari 2020 om 7:55 am

    Wat een bemoediging! ? Ik kan ‘Ik wonder jou’ niet meer missen ? Elke morgen kijk ik ernaar uit ? Gods zegen ? ?

    Ik wonder jullie, ?

    Martine.