God zal afmaken wat Hij je heeft beloofd!

IWJ 6.23-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God zal afmaken wat Hij je heeft beloofd!

“Hij is niet, door ongeloof, gaan twijfelen aan wat God hem had beloofd. Nee, zijn geloof werd juist steeds sterker. En hij prees God voor zijn belofte. Want hij wist zéker dat God zou kunnen doen wat Hij had beloofd.” (Romeinen 4:20-21, BB)

Abraham twijfelde niet. Hij geloofde tot het einde dat zijn Schepper God een wonder voor hem kon verrichten. Dat hij tegen alle verwachtingen in een kind ging krijgen. Dat hij, tegen alle menselijke logica in, leven zou voortbrengen.

Wanneer alles verloren lijkt… gebeurt het wonder!

God doet wat Hij zegt. Zijn trouw aan jou is groter dan je moeilijkheden. Twijfel er niet aan dat Zijn plannen voor jou zullen worden voltooid! Laat de onzekerheid je geloof niet verstikken of je vreugde stelen. Je bestemming krijgt vorm in de palm van Gods hand.

God is aan het werk. Hij werkt voor jou omdat Hij van je houdt. Mijn vriend, God zal volbrengen wat Hij je heeft beloofd, zoals Hij ook deed voor Solange en Victor. Bedankt voor jullie getuigenissen:

“Voor ik ‘Ik Wonder Jou’ ontving, had ik problemen met mijn man. Ik voelde me gekwetst, vernederd en had veel negatieve gedachten. Maar vanaf de dag dat ik deze dagelijkse boodschap begon te lezen, begon mijn geloof te vernieuwen, kreeg ik hoop en leerde ik de stem van God te gehoorzamen. Het genezingsproces is in gang gezet. Ik heb kunnen vergeven en Gods vrede woont in mijn huis. Mijn man is ook op een zeer positieve manier veranderd en we bevinden ons op dezelfde golflengte.” Solange

“Ik ging door een vreselijke tijd in mijn leven – ik werd verraden door mensen van wie ik houd, leden van mijn familie. Ik was op het punt gekomen waar ik besloot om niet langer te vergeven. Ik was heel boos en verbitterd en wilde wraak, maar dankzij ‘Ik Wonder Jou’ heb ik getuigenissen en verzen kunnen lezen die mijn geest en mijn hart hebben veranderd. Deze e-mails hebben me ook geholpen om de grootheid en trouw van God op een nieuwe manier te zien.” Victor

Laten we samen bidden: “Heer, ik kies ervoor om niet te twijfelen.Dank U dat Uw trouw aan mij groter is dan mijn moeilijkheden en dat U Uw beloften aan mij zult houden! In Uw naam, amen!”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.