God wordt nooit moe van jou

IWJ 8.31-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God wordt nooit moe van jou

De eerste paar maanden van het leven van een pasgeboren kind worden gekenmerkt door aandacht voor de baby. De nachten van de ouders zijn kort en hun dagen zijn vol: vol van flessen, luiers en de zorg voor hun kind.

Als de moeder helemaal uitgeput is, zegt ze dan tegen haar kind: “Stop nu eens met zorg nodig hebben. Wees eens was onafhankelijker! Zoek alles zelf maar uit!”? Natuurlijk niet! Integendeel, ze zet door en blijft zorgen voor haar baby. Ondanks haar vermoeidheid staat ze elke nacht verschillende keren op om te reageren op het geroep van haar kleintje.

Op dezelfde manier hoort en verhoort je Vader God jouw geroep.

“De Heer zorgt voor de mensen die leven zoals Hij het wil. Hij luistert naar hen als ze Hem om hulp roepen.” (Psalm 34:15)

Er zijn meer dan 7 miljard mensen op deze aarde en toch hoort God jouw gebeden en geeft je persoonlijk antwoord. Zijn liefde is dieper dan je je ooit zou kunnen voorstellen. Zijn liefde voor jou is niet te meten, onafhankelijk van de omstandigheden en verandert nooit!

God wordt nooit moe van voor jou zorgen, tegen jou praten, met je meelopen en je troosten. Hij kijkt al je hele leven vol liefde naar je. Hij is blij met jou vreugde en Hij voelt al jouw pijn. Hij laat voortdurend Zijn vriendelijkheid, goedheid en genade aan jou zien.

God zal nooit ‘genoeg’ van je hebben. Hij vindt jou niet saai en wordt niet moe van jou. Jij bent Zijn geliefde dochter, Zijn geliefde zoon!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.