God wordt niet beperkt door jouw grenzen.

IWJ FB 2.28

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God wordt niet beperkt door jouw grenzen.

Hier is nog een stuk uit het boek dat ik een aantal jaar geleden publiceerde…

Ik had nooit kunnen vermoeden dat Top Chrétien, een beweging met een wereldwijde impact, geboren zou worden in het kleine stadje Givors, in Frankrijk. Mijn vrouw en ik waren daarheen gegaan om een ​​kerk te stichten, maar God wist dat we de uiteinden van de aarde zouden bereiken en dat het zou gebeuren vanuit de armste stad in de regio, op een moment dat internet nog lang niet op grote schaal werd gebruikt – en nog minder door predikanten!

Op dat moment was ik een slechte leider. Mijn leven werd gekenmerkt door onzekerheid en bepaalde persoonlijke problemen liet ik onopgelost. Ik had zelfs moeite om mensen in de ogen te kijken. Ik voelde me overweldigd, overspoeld door ruzies tussen christenen. Als ik terugkijk besef ik dat ik veel mensen pijn heb gedaan door mijn slechte leiderschap en daar heb ik oprecht spijt van.

Toch is het in deze context dat het idee van Top Chrétien geboren werd en de website is gestart. Het was te midden van de moeilijkheden, in 1999 en de volgende jaren, dat God deze bediening startte die nu miljoenen mensen over de hele wereld raakt!

Ondanks mijn fouten, mijn falen, gebruikte God mijn leven om een ​​werk te beginnen dat veel groter is dan ik, en ik geef Hem alle eer! Ik begrijp waarom de apostel Paulus zei dat onze bekwaamheid alleen van God komt! (2 Korinthe 3:5De goede dingen die gebeuren, zijn het werk van God door ons heen.

Dit geeft mij hoop voor iedereen die God op mijn pad brengt en voor jou. Heb je het gevoel dat je gefaald hebt? Denk je dat je niet goed genoeg bent om Gods werk te doen? Wanhoop niet. God is de God van meerdere kansen. Hij is nog niet klaar met jou!

Een gebed voor vandaag: “Dank U, mijn God die mij heeft geschapen, dat U mij perfect kent en niet bang bent voor mijn zwakheden. Ik leg mijn leven vandaag weer in Uw handen. Ik verklaar dat U Degene bent die mij goed genoeg en bekwaam gemaakt heeft en dat ik mijn vertrouwen in U alleen stel. In Uw naam, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.