God wilde jou

IWJ 2.11-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God wilde jou

Binnenkort vieren we een geboorte, de geboorte van Jezus Christus! Ja, “want een Kind is ons geboren, een Zoon is ons gegeven…” (Jesaja 9:5, HSV) De komende dagen willen we met je kijken naar alles wat er rondom die geboorte van Jezus gebeurde. Iedere dag zullen we een nieuwe SandyTale (zandverhaal) met je delen dat beeld geeft aan de woorden uit de Bijbel.

Jozef en Maria waren verrast, verbaasd en misschien zelfs geschokt toen ze erachter kwamen dat Maria zwanger was. Zelf hadden ze dat niet gepland, zoals je kunt zien in onderstaande video. Maar Jezus’ komst is een buitengewone blijk van Gods liefde. En jij bent dat net zo goed, je bent het levende bewijs van de grootsheid van God!

Ik, Eric, kwam in deze wereld door wat ik een ‘goddelijk ongeluk’ noem. Mijn ouders waren nog geen 20 jaar oud en hadden nog geen kind verwacht. Ik was niet gewenst. Maar achteraf is er één ding waarvan ik zeker ben – God wilde me wel!

Het is cruciaal voor je om te begrijpen dat niemand van ons een ongelukje is. We zijn allemaal gewenst en geliefd! Ik nodig je uit om dit gebed (rechtstreeks vanuit de Bijbel) met mij te bidden…

“Ik prijs U, want het is een wonder hoe U mij heeft gemaakt. Alles wat U heeft gemaakt, is bijzonder. Ik weet dat heel goed. U zag me al toen U mij daar in het donker vormde, waar nog niemand anders mij zag. U zag me al toen ik nog helemaal geen vorm had. Al mijn dagen stonden al in uw boek toen ik nog niet één dag daarvan had geleefd.” (Psalm 139:14-16, BB)

Je bent geen ongelukje. Je bent geen fout. Integendeel, je bent een levend bewijs van zijn creativiteit en liefde. Ik dank God dat hij je heeft geschapen en ben zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.