God wil Zijn plan aan jou laten zien!

IWJ 13.19-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God wil Zijn plan aan jou laten zien!

Tijdens onze reis hier op aarde, kunnen we niet alles horen, zien of voelen. Dat is een van de redenen waarom Jezus ons Zijn Geest heeft gegeven.

“Maar het is gegaan zoals er in de Boeken staat: “Niemand heeft ooit zoiets gezien. En niemand heeft ooit zoiets gehoord. Geen mens heeft ooit zoiets kunnen bedenken. Maar zó is Gods plan voor de mensen die van Hem houden.” En nu heeft God aan óns zijn plan bekend gemaakt door zijn Geest. Want Gods Geest weet alles. Hij weet ook de diepste gedachten en plannen van God.” (1 Korintiërs 2:9-10, BB)

Er zijn dingen die onze ogen niet kunnen zien, onze oren niet kunnen horen en onze harten niet kunnen begrijpen. Toch heeft God al deze verborgen dingen al voorbereid voor degenen die Hem liefhebben. En ik weet dat jij van God houdt.

Er zijn goede dingen voor je voorbereid! Het is Zijn verlangen om deze dingen aan jou te laten zien door Zijn Geest: de Geest die alles weet en alles onderzoekt. Waarom zou je leven zonder deze openbaringen te ontvangen over je eigen toekomst?

Ik bid dat Zijn Geest jou vandaag aanraakt en ik nodig je uit om dit met mij te bidden: “Vader, dank U voor de dingen die U heeft voorbereid voor degenen die van U houden. Ik hou van U met heel mijn hart. En ik bid dat Uw Geest, de Geest van openbaring, mij vandaag de goede dingen die U heeft voorbereid zal laten zien. Ik wil ze ontvangen omdat ik weet dat U het beste wilt voor mijn leven! In Jezus’ naam, amen. 

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Henny op 5 oktober 2019 om 12:36 pm

    Ik dank GOD, dat ik dit mag lezen, hoe GOD over mij denk wie ik ben.
    WONDER JOU.