God wil met je communiceren

IWJ 6.8-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God wil met je communiceren

Wist je dat God het Woord is? De Bijbel vertelt ons: “In het begin was het Woord er. Het Woord was bij God, en het Woord was God Zelf.” (Johannes 1:1, BB) Als God het Woord is, is het logisch dat Hij wil spreken!

In de Hof van Eden, voor de zondeval, wandelde en sprak God elke dag met Adam en Eva. Hij wil vandaag de dag hetzelfde doen met al Zijn kinderen, dus ook met jou!

God wil met je communiceren, elk moment van elke dag. Natuurlijk luistert Hij graag naar je. Maar Hij houdt er ook van om met je te praten, je te vertellen wat er op Zijn hart ligt. Te vertellen over Zijn liefde voor jou en voor de mensen om je heen.

Wil je Hem horen spreken? Wil je deze communicatie met God hebben? Open gewoon je hart. Maak je geestelijke oren gevoelig voor Zijn stem. Wees stil, richt je gedachten op Jezus en stem je hart af op Hem, dan zul je Hem horen spreken.

God houdt van je en Hij houdt ervan om met je te communiceren!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.