God wil jou laten bloeien!

IWJ 3.20-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God wil jou laten bloeien!

Ik vind orchideeën een van de mooiste bloemen die er zijn. Maar na verloop van tijd kan een orchidee al zijn bloesem verliezen, totdat er alleen een groene stengel overblijft. De orchidee lijkt verloren… Maar als de stengel op de juiste plek wordt ingesneden, zullen de bloemen na een tijdje weer beginnen te bloeien!

Wat leek op het einde, is het begin van een nieuw wonder! De orchidee die zijn bloesem verloren heeft, heeft nog steeds de potentie om te bloeien. Zo heb jij ook altijd de potentie om te groeien en te bloeien. Hij die jou heeft geschapen, weet wat Hij moet snoeien of afsnijden in je leven. God weet wat er moet gebeuren om je weer vrucht voort te laten brengen en een bron van zegen te zijn!

Omdat je Hem vertrouwt, nodigt God je uit elke dag met Hem een leven van overwinning te leven! Omdat jij bij Hem hoort, zorgt God voor je. Wat er vandaag ook gebeurt, het zal je naar leiden naar je toekomst. Het is iets dat de Heer zal gebruiken om je leven te vernieuwen.

“Ik blijf in jullie. Blijf nu ook in Mij. Als een tak niet aan de wijnstruik blijft vastzitten, kunnen er geen vruchten aan groeien. Zo kan er ook geen vrucht aan jullie groeien, als jullie niet in Mij blijven.” (Johannes 15:4, BB)

Blijf in God door te (aan)bidden en te luisteren naar Zijn stem. Hij zal voor je zorgen!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.