God wil jou gebruiken!

IWJ 3.22-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God wil jou gebruiken!

Heb je een droom die zo diep in je hart brandt dat je weet dat het van God komt? En deze droom lijkt zo groot dat je tegen jezelf zegt: “Het is niet voor mij, ik ben zo klein en onervaren, iemand anders is meer geschikt…”

Weet dan dit… Gods dromen voor jou zijn altijd groter dan alles wat je je maar kunt voorstellen! God gebruikt graag gewone mensen om buitengewone dingen te bereiken. Ik geloof dat God Zichzelf gaat laten zien in jouw leven!

Je bent geboren voor een wonderlijk leven, een leven dat zich kenmerkt door Gods aanraking. Bij Hem kan alles veranderen: je werk en omstandigheden, je huwelijk, de relatie met je kinderen, je financiën… Bekijk de toekomst door Zijn ogen!

Laten we samen bidden: “God, dank U voor Uw buitengewone dromen voor mijn leven! Bedankt dat U me eraan herinnert dat ik ben geboren voor een wonderlijk leven. Ik kijk met grote verwachting uit naar mijn toekomst! In Uw naam, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.