God wil jou gebruiken!

20200507 Gods doel-2 NIEUW

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God wil jou gebruiken!

Gisteren zagen we dat je leven een belangrijk doel heeft. Al lang voordat je geboren werd, heeft God je gaven en talenten gegeven. Hij wil je vandaag vertellen over Zijn goede plannen voor jou, zodat je overal waar je gaat Zijn liefde kunt laten zien. Dit vertelt Zijn Woord ons: “Want wat de Heer van plan is, zal ook gebeuren. Door de eeuwen heen worden al Zijn plannen werkelijkheid.” (Psalm ‭33:11‬, ‭BB‬‬) https://www.bible.com/nl/bible/1276/psa.33.11.bb 

God geeft je elke morgen weer een nieuwe dag, een nieuwe witte pagina die je weer mag gaan vullen, met jouw gedachten, woorden en daden. Het is zo belangrijk om dat te doen terwijl je je laat leiden door Hem!

Je leven is zoveel waard. Het is een uniek cadeau van God. Vertrouw elk moment van je dag aan God toe, zodat je steeds meer op Hem zal gaan lijken.

Wat ga jij vandaag samen met Hem doen?

  • Heb lief zoals God liefheeft, onvoorwaardelijk.
  • Ga met anderen om zoals God met ze omgaat, vol vriendelijkheid en respect. 
  • Spreek zoals God spreekt, vol waarheid en kracht.
  • Bid zoals God bidt, vol ontzag en geloof.
  • Geef zoals God geeft, vol vrijgevigheid en barmhartigheid.
  • Kijk zoals God kijkt, vol vergevingsgezindheid en liefde. 

Is dit menselijk gesproken onmogelijk? Ja, maar met de Heilige Geest is alles mogelijk! Lili’s getuigenis bevestigt dit: “Drie maanden geleden, toen ik net begonnen was met het volgen van God, schreef ik me “per ongeluk” in voor de mails van “Ik Wonder Jou”. Bijna elke mail had te maken met waar ik op dat moment doorheen ging en met hoe ik me voelde (zoals gevoelens van angst voor mijn roeping). Het Woord van God door de mails van “Ik Wonder Jou” leidde, bemoedigde en troostte me. Ik kan vandaag met grote blijdschap zeggen dat ik God vertrouw en Hem dien. Ik ben betrokken geraakt in mijn kerk en heb een nieuw leven gekregen waarin ik zoek naar de Heilige Geest en Zijn leiding. En dit is nog maar het begin. Prijs God!” 

Geloof dat God jou wil en zal gebruiken als een soldaat op een missie, een geheime agent vol zegeningen. Vanaf vandaag, totdat Hij terugkomt. Zeg ‘ja’ tegen al Zijn plannen!

Ik bid dat al je dagen vervuld zullen zijn met de adem van de Heilige Geest! 

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.