God wil je hoop en een nieuwe toekomst geven!

IWJ 10.16-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God wil je hoop en een nieuwe toekomst geven!

Voel je je als een gevangene van je eigen leven, zonder toekomst en uitzichtloos? Heb je gevoel dat er een muur recht voor je staat? Dan heb ik goed nieuws voor je! God wil je een nieuwe toekomst, een nieuw perspectief geven!

“Want Ik weet wat mijn plannen voor jullie zijn, zegt de Heer. Ik heb mooie plannen voor jullie. Plannen vol vrede, niet vol ellende. Want Ik heb een hoopvolle toekomst voor jullie.” (Jeremia 29:11, BB) 

Veel mensen die in grote steden wonen kijken uit op andere huizen of kleine binnenplaatsjes. Maar als je je ogen sluit, kun je dromen van ruimte, van uitgestrekte velden, van uitzicht tot aan de horizon.

Soms gebeurt hetzelfde in ons leven. We hebben het gevoel dat we tegenover een muur staan waardoor we de zon niet meer kunnen zien, en het lijkt alsof die muur nooit meer weggaat. Maar God wil je, als de goede Vader die Hij is, een nieuwe toekomst en een nieuwe heldere horizon laten zien. Doe je ogen dicht, droom erover en praat er met God over.

Laten we samen bidden: “Heer, vandaag lijkt alles donker. Ik voel me opgesloten in een uitzichtloze situatie. Ik ontvang vandaag Uw hulp. Verruim mijn zicht en geef me een nieuw perspectief. Ik vertrouw en hoop op U. In Uw naam, amen!”.

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

 1. Monique op 3 juni 2019 om 3:51 am

  Prijst De Heer!
  Dankje Eric & Wilma dat jullie een kanaal van Zegen zijn om anderen te bemoedigen.
  Ook de team.
  Ik Dank God De Vader voor jullie allemaal.
  Jullie zijn heel bijzonder .