God wil je herstellen!

IWJ 11.17-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God wil je herstellen!

Als je denkt dat je leven gebroken is (of als je een persoon kent voor wie dat het geval is), dan heb ik goed nieuws voor je. God is Degene die harten en levens herstelt!

“Maar de pot op de draaischijf mislukte. Daarom begon hij overnieuw. Hij maakte met dezelfde klei een andere pot, waar hij wel tevreden over was.” (Jeremia 18:4, BB) 

Stel je voor dat je per ongeluk een vaas laat vallen. Je kijkt wanhopig naar de al die kleine, gebroken stukjes aan je voeten. En je vraagt je af wat je moet doen. Lijm je het weer aan elkaar, wetende dat het resultaat niet meer zal zijn zoals vroeger en dat de vaas nooit meer in staat zal zijn om water of bloemen vast te houden? Of gooi je gewoon alle stukken weg in de prullenbak?

Jouw leven is zoveel meer waard dan een vaas. En God kan en wil wonderen doen om jou weer op te bouwen en te herstellen.

Hij wil je emoties, je wonden uit het verleden, je lijden genezen. Hoe lang het misschien ook duurt, Hij geeft al Zijn liefde aan je, zodat jij hersteld wordt!

Net als dit lied, “Broken Vessels” van Hillsong Worship, zegt, 

“Oh I can see You now,

Ik kan U nu zien

oh I can see the love in Your eyes,

Ik kan de liefde in Uw ogen zien

laying Yourself down,

U legt Uzelf neer

raising up the broken to life.”

En richt de gebrokenen weer op

 Geef jij God vandaag de ruimte om herstel te brengen?

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. F .Veenstra op 13 september 2019 om 4:49 pm

    Mooi