God wil grote dingen aan je laten zien

IWJ Gods stem-6-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God wil grote dingen aan je laten zien

Heb je ooit iemand zo erg vertrouwd dat je die persoon een enorm geheim vertelde?

God vertrouwt jou, Zijn kind. En Hij is klaar om jouw geweldige dingen te laten zien! Jeremia 33:3 zegt: “Roep tot Mij, en Ik zal u antwoorden, Ik zal u grote en onbegrijpelijke dingen bekendmaken, die u niet weet.” Een andere versie zegt: “Als je Mij om hulp roept, zal Ik je antwoorden. Ik zal je grote en geweldige dingen laten zien, waarvan je nu nog niets weet.”

God is geen dictator die wacht op jou om jezelf te bewijzen, om te zien of je betrouwbaar bent. Nee, Hij openbaart zich eenvoudigweg aan diegenen die Hem zoeken, aan hen die Hem zo graag willen horen dat ze Hem gaan roepen. Hij zei: “Roep tot Mij en Ik zal u antwoorden.” Dat is het belangrijke deel: roep tot Mij. Met andere woorden: spreek tot Mij. De volgende logische stap is: luister naar Mij.

Misschien lees je dit en zeg je tegen jezelf: “God spreekt niet tegen mij. Hij doet het nooit. Waarom zou het deze keer anders zijn?”

Dit zal veranderen naarmate je je op Zijn stem afstemt. Doe alles weg wat ‘lawaai’ creëert en je hart afleidt en concentreer je op Jezus. Focus je op wie Hij is en op wat Hij voor jou heeft gedaan. Begin eenvoudig door Hem te bedanken. Open dan je hart voor Hem en deel met Hem wat zwaar op je hart ligt. Schrijf dan op wat je te binnen schiet: een vers, een lied, een gebed, een gedachte. Schrijf het gewoon op.

Ontneem jezelf niet alles wat God je wil zeggen. Hij heeft geweldige dingen om aan je te laten zien, geheimen om met je te delen. Wil jij vandaag een luisterend oor voor Hem worden? Sta je toe dat Jezus van vandaag een wonder maakt?

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.