God wil dat je weet dat Hij bij je is!

IWJ 13.8-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God wil dat je weet dat Hij bij je is!

Als er een kind geboren wordt, krijgt het vrijwel direct een naam. Deze naam heeft vaak een bepaalde betekenis. We zijn benieuwd wat jouw naam betekent. Je kunt het delen op deze Facebook-post.

God wilde dat we wisten dat Hij echt bij ons was. Dat is dan ook de naam die Hij Jezus meegaf: Immanuel. Dat betekent: ‘God met ons’.

De Bijbel zegt: “Zie, de maagd zal zwanger worden en een Zoon baren, en u zult Hem de Naam Immanuel geven; vertaald betekent dat: God met ons.” (Matteüs 1:23, BB).

Wat betekent dit voor jou? Dat God altijd bij ons is. Inspireert het je? Bemoedigt het je? Laat het in ieder geval een zekerheid voor je zijn waar je je aan vast kunt houden. Ja, hij is bij je. Nu en altijd! Dank U, Jezus, voor het zijn van ‘God met ons’.

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. i.Da Costa Gonez op 30 oktober 2018 om 12:03 pm

    Yes, Jesus is The True Ruler over this world. HE is the only ONE who can give us peace. That is why we may pray for all the nations, that they can govern with God and Jesus in mind, so that we can live in peace.