God waakt over jou!

IWJ FB 2.32

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God waakt over jou!

Dit zijn de laatste verzen van Psalm 27 die we in deze serie behandelen:

“U zegt Zelf in mijn hart: “Verlang naar Mij.” Ik verlang dan ook naar U, Heer. Stuur me niet weg in uw boosheid. U heeft me altijd geholpen. Stuur me dan nu niet weg, laat me niet in de steek. God, U kan mij redden!” (Psalm 27:8-9)

Je hart verlangt naar een ontmoeting met God.

De Bijbel zegt: “De mens zal niet van brood alleen leven, maar van elk woord dat uit de mond van God komt.” (Matteüs 4:4, HSV) God wil tot ons spreken en richt daarbij Zijn gezicht tot ons.

  • Zijn gezicht is Zijn aanwezigheid.
  • Zijn gezicht is Zijn vriendelijke en liefhebbende stem.
  • Zijn gezicht is Zijn toeziend oog.
  • Zijn gezicht is Zijn aandachtig oor.

Zoals een moeder vol liefde waakt over de wieg van haar baby, waakt God over jou met een glimlach.

Hij spreekt tot je, troost je wanneer je het nodig hebt en geeft je Zijn Heilige Geest. Hij wil jou vullen met Zijn levensadem! (Genesis 2:7).

Zoek Zijn gezicht. Hij zal zich niet van jou afkeren. Ik bid dat Zijn aanwezigheid jou omringt, bedekt en dat je Zijn liefde mag ervaren.

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.