God verfrist het leven

IWJ 13.27-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God verfrist het leven

In Psalm 1 vergelijkt God ons met een boom die geplant is aan het water. “Want daardoor zul je lijken op een boom die aan het water is geplant, waar vruchten aan groeien als het daar de tijd voor is en waarvan de bladeren nooit verdrogen. Je zal succes hebben bij alles wat je doet.” (Psalm 1:3, BB)

Dit water is Gods verfrissende, levende water dat onze levens binnenstroomt!

Maar misschien voel je je vandaag moe, uitgedroogd, levenloos en leeg. Ik verklaar dit dan over jou: Gods verfrissing zal als water je leven binnenstromen!

De Bijbel spreekt over een levengevende rivier van levend water die van God’s troon komt (zie Openbaring 22:1). Deze rivier is een beeld van de Heilige Geest. Hij verlangt ernaar om in en door jouw leven heen te stromen!

Het is mijn gebed dat je iedere keer weer opnieuw gevuld zal worden met de Heilige Geest, met Zijn levend, zegenend en versterkend water. Ik bid dat het jou de kracht geeft om de boom te zijn die vrucht draagt, waarvan het blad niet afvalt en dat alles wat je doet goed zal lukken! 

Ontvang vandaag Zijn leven!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.