God strekt Zijn handen naar je uit en redt jou!

IWJ FB 1.14-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God strekt Zijn handen naar je uit en redt jou!

Er staat een vers in de Bijbel dat zegt: “Als iemand zwak is, zou ík dan omwille van hem niet zwak zijn?” (2 Korinthiërs 11:29, HSV)

We hebben allemaal momenten van zwakte, negativiteit of twijfel. Het belangrijkste is dat je daar niet in blijft hangen! Dat lastige, onzekere moment moet niet permanent worden… Zo’n moment is dan vergelijkbaar met een taak waar je aan begint, maar waarbij je niet toekomt aan het afmaken ervan. Ken je dat gevoel?

Op een dag had de apostel Petrus ook een moment van twijfel. Toen Jezus hem riep om uit de boot te stappen en op het water te lopen (probeer dit niet thuis 😉 ) gehoorzaamde hij in eerste instantie meteen. Vervolgens zag Petrus de golven, hoorde de wind en hield zijn blik niet langer op Jezus gericht. Onmiddellijk begon Petrus te zinken! De twijfel eiste zijn tol.

Geloof helpt je omhoog. Geloof stelt je in staat om grote dingen te bereiken. Geloof geeft je de kracht om overwinningen te behalen! Twijfel doet dit nooit.

Gelukkig weet Jezus hoe mensen in elkaar zitten. Hij strekt zijn hand uit en redt ons. Hij trok Petrus uit de golven omhoog. (Mattheüs 14:31) En hij stelde Petrus deze vraag: “Waarom ging je twijfelen?”

Vandaag strekt Jezus Zijn hand uit om jou te redden. Vandaag nodigt Hij je uit om op Hem te vertrouwen. Twijfel niet! Het goede nieuws van het Evangelie is dat zodra Petrus en Jezus terug in de boot stapten, de storm ophield. Pak Zijn hand in geloof… Er staat een wonder te gebeuren!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

5 reacties

 1. Monique op 13 maart 2019 om 5:21 am

  Amen ??
  Dank U Jezus dat U mij werkelijk hebt gered❤  • Marjan op 13 maart 2019 om 6:12 am

   Amen Jesus is heer? 2. Ans Bosveld op 13 maart 2019 om 6:14 pm

  Ik geloof in de Here ,Jesus en Heilige geest 3. Ans Bosveld op 14 maart 2019 om 10:01 am

  Fijne gewoonte elke dag de goede boodschap 4. Ans Bosveld op 14 maart 2019 om 10:11 am

  De Heer is mijn herder