God spreekt tegen je

IWJ 4.26-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God spreekt tegen je

God is nooit te laat. Hij weet wat je nodig hebt en Hij zal ingrijpen. Hij spreekt tot jou “op meerdere manieren, maar de mensen letten er niet op.” Dat staat in Job 33:14.

God brengt altijd Zijn antwoord, Zijn tussenkomst, op tijd. Ga bewust op zoek naar Gods antwoord op je vragen. Hij zal ooit antwoorden!

Elke dag ontvang je deze e-mail, ‘Ik Wonder Jou’. Veel mensen reageren over hoe God aan het werk is in hun leven. Deze reactie van Ingrid (uit Nederland) wilde ik graag met je delen.

“Ik ben weer actief begonnen met Bijbel lezen. Niet omdat het moet, maar omdat ik God zo graag beter wil leren kennen. Ik vraag de Heilige Geest nu steeds weer om mij te helpen om de Bijbel te begrijpen. En….het werkt. Ik weet zeker dat God heel veel van mij houdt en mij altijd draagt. Dat ervaar ik ook steeds weer. Ik voelde mij altijd zo schuldig ten opzichte van God omdat ik veel te weinig tijd nam om Hem beter te leren kennen. Deze week heb ik mijn schuldgevoel naar de Here gebracht. En weet je, alles wat ik ervoor terug gekregen heb is nog meer liefde van Hem. Wat een liefdevolle Vader dienen we hé?! Ben zo dankbaar. Dank jullie wel. Moge de Here jullie werk blijven zegenen.”

De Heilige Geest kan je verbazen. Hij kan één woord uit een tekst of gesprek pakken en het in het bijzonder tot leven laten komen. Dat alleen is toch al een wonder? Heb je zelf iets wat je wilt delen naar aanleiding van wat God in jouw leven gedaan heeft? Deel het gerust!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.