God maakt het onmogelijke mogelijk!

IWJ 11.23-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God maakt het onmogelijke mogelijk!

Het is makkelijk om sommige mensen te bemoedigen, vooral de mensen die we leuk vinden en van wie we houden. Maar het is veel moeilijker met sommige andere mensen, soms vergt het echt veel werk.

Er was een gelovige in het Nieuwe Testament die een echte bemoediger was. “Er was een man die Joses heette. Hij had van de apostelen de bijnaam ‘Barnabas’ gekregen. (Dat betekent ‘zoon van troost’.) (Handelingen 4:36, BB)

Soms hebben we problemen met bepaalde mensen. Van contact met hen gaan onze haren overeind staan. We durven vaak niet te erkennen dat de bron van deze irritatie bij onszelf ligt. Soms is het jaloezie of onwil om te vergeven. Zou dit voor jou het geval kunnen zijn?

Hoe kan deze situatie worden opgelost op een manier die God eer geeft? Want dat is toch wat je wil?

Ook al kost het je wat, kies er vandaag voor om moeilijke mensen aan te moedigen. Dank hen voor wie ze zijn en voor wat ze goed doen. Je zult langzaam maar zeker zien dat je anders naar ze gaat kijken, je gaat zelfs echt van ze houden.

Het lijkt nu misschien onmogelijk, maar is God niet degene die het onmogelijke mogelijk maakt?

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.