God kan verloren tijd herstellen!

IWJ 7.29-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God kan verloren tijd herstellen!

Heb jij er ooit van gedroomd om met een tijdmachine terug te gaan naar je verleden om je fouten te herstellen, dingen anders te doen of om mooie tijden te herbeleven?

“‘Ik zal u de jaren vergoeden die de veldsprinkhaan, de jonge sprinkhaan, de zwermsprinkhaan en de treksprinkhaan hebben opgegeten, Mijn grote leger, dat Ik op u had afgestuurd.'” (Joël 2:25, HSV)

De tijd lijkt zo snel voorbij te gaan dat we het niet eens doorhebben. De dagen en weken vliegen voorbij in een razendsnelle opstapeling van werk, gezin en allerlei andere verplichtingen. Soms geven we dromen op vanwege een gebrek aan tijd. Heb je er van gedroomd om je eigen bedrijf te beginnen, een bepaalde functie in je kerk te hebben, of om een muziekinstrument te leren spelen?

God kan de tijd voor je herstellen. Hij heeft het vermogen om je de jaren terug te geven die de sprinkhaan verslond. Misschien was je een tijdje ver van Hem, of misschien heb je je aan andere dingen gewijd en heb je je droom opgegeven…

Het is niet te laat. Het is nooit te laat met God. Als Hij deze talenten, capaciteiten, vaardigheden en gaven in jou heeft geplaatst, is het voor Zijn glorie en Hij zal je zeker helpen om ze voor Hem te gebruiken!

Ontvang vandaag deze waarheid en begin aan de zoektocht van Gods droom voor jou. Doe een stap voorwaarts, het is nooit te laat om te beginnen!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.