God is voor jou!

IWJ 6.2-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God is voor jou!

“Ik heb jullie dit allemaal gezegd, zodat mijn vrede in jullie zou kunnen zijn. Jullie zullen in de wereld veel moeilijkheden hebben. Maar houd moed: Ik heb de wereld overwonnen.” (Johannes 16:33, BB)

Wanneer je je realiseert dat God voor jou is, kan niets je stoppen. Als je Gods droom voor je leven wilt vervullen, zul je obstakels, strijd en lijden tegenkomen, maar niets in de hemel of op aarde kan jou stoppen!

Verwacht niet dat alles gemakkelijk is, maar denk aan Jezus. Hij zei: “Houd moed: Ik heb de wereld overwonnen.” Richt je ogen op Hem!

Met Jezus is alles mogelijk. Met Hem zul je slagen. Met Hem zul je deze moeite doorstaan. Met Hem, ben je een overwinnaar!

Mijn vriend, ik nodig je uit om dit met mij te bidden: “Here Jezus, U hebt de wereld overwonnen. Niets kan mij tegenhouden, omdat ik U volg. Vandaag houd ik moed. Met U, ben ik een overwinnaar. In Uw naam, amen!”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Petra op 12 december 2018 om 8:42 pm

    Dankjewel.