God is nog niet klaar met jou!

20200524 W.5.17 - Hemelvaart 5

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God is nog niet klaar met jou!

Een reactie van een Ik Wonder Jou-lezer trok laatst mijn aandacht. 

Claudia schreef: “Als ik niet zoveel fouten had gemaakt, Heer, zou ik vandaag niet ziek zijn. Als ik naar U had geluisterd, Heer, zou ik al die problemen niet hebben. Ik wil degene worden die ik nu zou moeten zijn. Wees dicht bij mij, Heer, zodat ik zal veranderen.”

Soms is onze situatie inderdaad een gevolg van onze eigen keuzes en fouten. Soms waarschuwt God ons inderdaad, en luisteren we niet. 

Maar de Bijbel zegt dat Gods liefde nooit faalt en dat Zijn genade elke ochtend weer nieuw is.. (zie Klaagliederen 3:22-23)

Claudia heeft de juiste keuze gemaakt door haar fouten te erkennen. Ze keerde terug naar haar Vader, net als de verloren zoon. In dat verhaal stond de vader hem op te wachten. Toen hij zijn zoon in de verte zag, rende hij naar hem toe om hem te ontmoeten en hem in zijn armen te nemen.

Ik weet dat God de Vader ook op Claudia staat te wachten, haar omhelst en dat Hij ongelofelijk blij is.

Ja, je kunt nog steeds de persoon worden die God heeft bedoeld, ondanks al je fouten en zonden. God is nog niet klaar met jou! Hef je hoofd omhoog en ren naar Hem toe! Zijn armen staan wijd open, voor jou!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Laat een reactie achter