God is met ons – LEV

Home | Wonderen | God is met ons – LEV

Een prachtig lied van LEV over de God die altijd met ons is!

Zelfs als er niets meer klopt
Klopt het hart van God
God die overwint, Hij is met ons
Dus laat de hoop niet los
Los van wat er komt
Komt er redding, want God is met ons

Dus recht je rug
En kijk naar boven
Er is leven voor wie
Blijft geloven

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

5 reacties

 1. annita op 26 oktober 2018 om 6:28 am

  Bemoedigend liedje !  • Osvaldina op 26 oktober 2018 om 10:55 am

   An beautiful song , echt toepasselijk hoe ik me soms voel, keep on sending good stuff to us, thanks God bless you all  • Marieke van de Ven op 8 januari 2019 om 5:05 am

   Heel mooi Lied. Mooi om naar te luisteren ..want ik ben heel erg gevallen. Heb heel veel pijn ..JEZUS CHRISTUS IS ALTIJD OM MIJ HEEN ..DANK U JEZUS VOOR UW LIEFDE EN GENADE 2. Ton op 2 december 2018 om 7:06 pm

  Voel me vaak leeg en alleen en als ik deze lied dan hoort, geef mij weer moed. Want God is altijd met ons. Dank je wel 3. Marijke Sluiters op 2 december 2018 om 10:09 pm

  Dank voor dit bemoedigende lied!
  Gister op Bijbelschool vertelde de leerkracht dat wanneer we in een periode van ‘wachten’ zitten en
  God zich niet laat vinden, dat juist in deze tijden God hard aan het werk is voor ons!