God is je Eeuwige Vader

IWJ 13.6-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God is je Eeuwige Vader

“Want er is een Kind geboren: we hebben een Koningszoon gekregen. Hij zal als Koning heersen. Hij wordt Wijze Raadgever, Sterke God, Eeuwige Vader en Vredekoning genoemd.” (Jesaja 9:5, BB)

Het is verrassend om de woorden ‘zoon’ en ‘vader’ vlakbij elkaar te zien, terwijl ze dezelfde persoon beschrijven. Maar ik geloof dat het Gods vaderhart is dat hier spreekt. God wil dat we altijd onthouden dat Hij een vader voor ons is. Niet voor even, maar voor eeuwig!

Hij is trouw, altijd bij je, en niets kan dat ooit veranderen. Hij was, is en zal altijd je Vader zijn! En als je perfecte Vader weet Hij wat goed voor je is. Hij zal je graag geven wat je nodig hebt.

De Bijbel zegt: “Dus ook al zijn jullie slecht, toch kunnen jullie goede dingen aan jullie kinderen geven. Dan zal jullie hemelse Vader toch zéker goede dingen geven als mensen Hem daarom bidden? (zie Matteüs 7:11)

God is dus een goede Vader voor jou! Vraag Hem om goede dingen!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.