God is je beste bondgenoot!

IWJ 5.1-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God is je beste bondgenoot!

Het maakt niet uit in welke strijd je nu zit of wat je nog tegen gaat komen. God is je beste bondgenoot!

De Bijbel verzekert je ervan in de prachtige Psalm 144:2: “U bent goed voor mij. Bij U ben ik zo veilig als in een burcht of in een toren. U bent mijn redder. U beschermt mij als een schild.”

Als God een droom in je hart legt, kan het zo zijn dat je, op weg naar de vervulling van die droom, moe wordt. Strijd en vertragingen helpen niet en zorgen dat je je ontmoedigt voelt. Heb je ooit tegen God gezegd: “Heer, ik heb er genoeg van, ik geef het op!”?

Als jij dat hebt gezegd, dan wil ik dat je weet dat je niet alleen bent. Maar het vers uit Psalm 144 geeft ons hoop voor de toekomst.

  • God is jouw burcht, jouw toren. Een schuilplaats waar je de tijd kunt nemen om uit te rusten, ver weg van al het gevaar, waar je je lasten af kunt leggen en van waaruit je vol moed en kracht weer op weg kan gaan.
  • God is je schild! Je kunt naar Hem komen zoals je bent en Hem vertellen wat er in je hart speelt. Je kunt je diepste pijn delen in Zijn rust, zodat Hij de wonden kan verzorgen en genezen!
  • God is je redder en Hij geeft je de overwinning op je vijanden. Op alles wat je tegenhoudt en je verhindert om in volle potentie voor Hem te leven.

God is je aan het bevrijden! Ik geloof dat Hij je vandaag de overwinning geeft, in elke situatie! Richt je ogen op Hem, Hij zal het wonder doen!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Geesje Roskam op 12 juni 2019 om 10:21 am

    Bedankt voor de bemoediging van vandaag.